off-canvas goes here

Personalizare

Orice produs comandat prin intermediul acestui website poate fi personalizat. In functie de materialul produsului, vom alege impreuna cu dumneavoastra cea mai buna tehnica de personalizare. Bigpromotions.ro prin operatorul SC Bigvertising Media SRL are o experienta de peste 10 ani in comertul si personalizarea obiectelor promotionale. De aceea, cele mai bune decizii referitoare la personalizare le luam impreuna cu clientii si in functie de bugetul si brandingul acestora.

 

In functie de buget si material vom folosi tehnici precum: Gravura Laser, Tampografie, Stantare, Timbru Sec, Broderie, Imprimare, Transfer Termic, Serigrafie, Colare etc. Pentru detalii lagate de fiecare procedeu in parte va rugam sa ne contactati.

Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si reclamele afisate, pentru a oferi functii social media si pentru a analiza traficul. De asemenea, oferim informatii despre cum folosesti tu acest website partenerilor nostrii de social media, publicitate (advertising) si analizare trafic (analytics), parteneri ce pot asocia aceste informatii cu alte informatii pe care le-ai oferit si tu lor sau pe care le colecteaza ei de la tine cand folosesti serviciile lor. Navigand pe site-ul nostru, iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

ok

Search

modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti, dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati: